Over ons

In 1990 is ons familiebedrijf begonnen met het telen van asperges op 1½ ha grond.

De mooie locatie van ons bedrijf aan de rand van de bossen aan de Hooghei bleek een prima plek voor het telen van asperges en verkoop aan huis in onze boerderijwinkel.

Inmiddels is de oppervlakte voor de aspergewinkel uitgegroeid naar 3½ ha. Wij zorgen graag voor een prachtige kwaliteit asperges door te kiezen voor smaakvolle aspergeplant rassen (o.a. cumulus) op geschikte gronden en een zorgvuldige sortering na het oogsten. Hierdoor kunnen wij u de lekkerste asperges aanbieden.

Buiten de teelt van asperges in het voorjaar zijn wij het hele jaar druk bezig op ons melkveebedrijf, waarbij we met passie zorgen voor onze 90 melkkoeien en 50 kalveren en jongvee. Op het land waar we geen asperges telen, groeit gras en mais voor ons melkvee. In de zomer grazen onze koeien in de wei.

Daarnaast fokken we dressuurpaarden. Jaarlijks krijgen enkele kwaliteitsvolle merries een veulen. De veulens groeien bij ons op en als ze 3 jaar oud zijn beginnen we met de opleiding van de paarden in de dressuur richting.

U bent van harte welkom in onze boerderijwinkel die te bereiken is via een mooie omgeving met de fiets of met de auto.

×